Poseta studenata Tehnološko – metalurškog fakulteta iz Beograda kompaniji “14.Oktobar” d.o.o.

This post is also available in: srсрпски (Serbian)

Kompanija „14.Oktobar“ d.o.o. Kruševac iskazala je potrebu i interesovanje za kadrovima koji se školuju na Tehnološko – metalurškom fakultetu.

Grad Kruševac i Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Kruševac je 26.04.2018. organizovala posetu i sastanak predstavnicima i studentima Tehnološko – metalurškog fakulteta iz Beograda fabrici „14.Oktobar“ d.o.o. Kruševac.

Generalni direktor – Daniel Pribičko, menadžer proizvodnje – Bogoslav Dašić i menadžer ljudskih resursa –  Miljan Ćupurdija, kompanije “14.Oktobar” d.o.o. Kruševac kao i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje – filijala Kruševac Predrag Marković, dočekali su delegaciju studenata i profesora TMF-a. Menadžment 14.Oktobra je pokazao veliko interesovanje da se uspostavi dugotrajna saradnja sa fakultetom i pozvao sve zainteresovane studente da ostave kontakt podatke ukoliko postoji interesovanje za radom u kompaniji nakon završetka studija.

Na čelu sa profesorom Vladimirom Pavićevićem, delegacija Tehnološko – metalurškog fakulteta iz Beograda, obišla je proizvodne pogone fabrike.

Vizija kompanije jeste da mladi ljudi preuzmu vodeću ulogu u ostvarenju njenih ciljeva i misija te će u narednom periodu biti organizovano još sličnih aktivnosti.

 

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *