PARTNER 2019 – Sajam naoružanja

14.OKTOBAR d.o.o. Kruševac je u okviru MSM Group učestvovao na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme PARTNER 2019 koji je održan na Beogradskom sajmu u periodu od 25. do 28. juna 2019. god.

Cilj manifestacije je predstavljanje naoružanja i vojne opreme „sa svih strana sveta“ – složenih artiljerijskih i raketnih sistema, savremenog streljačkog naoružanja i municije, borbenih oklopnih vozila, elektronske opreme, lakih aviona, novih radara, raznih trenažera, zaštitine balističke opreme, borbenih patrolnih čamaca.

Otvaranju sajamske manifestacije prisustvovali su najviši predstavnici vlasti Republike Srbije i Republike Srpske, resornih ministarstava, predstavnici diplomatskih i vojnih predstavništava mnogih zemalja, firmi koje se bave proizvodnjom i trgovinom naoružanja i vojne opreme, kao i medijskih kuća koje prate ovu granu delatnosti.

Naša kompanija predstavila se proizvodima koje izrađuje u oblasti namenske, ali i proizvodima iz civilnog dela proizvodnje. Odgovarajućim prospektnim materijalom i razgovorima sa zainteresovanim licima iskoristili smo priliku da prezentujemo naše mogućnosti i planove za unapređenje proizvodnih procesa i proširenje asortimana proizvoda.

Ova manifestacija bila je i prilika da se sa tradicionalnim kupcima dogovore načini realizacije tekućih i budućih poslovnih aktivnosti, kao i da se ponovo uspostave kontakti sa predstavnicima firmi sa kojima je nekadašnji 14.oktobar ostvarivao značajnu poslovnu saradnju u delu proizvodnje sredstava NVO i civilnog dela proizvodnje.

Poseban značaj za nas ima najveća do sada posećenost manifestacije, medijska pažnja i prilika da se u okviru naše MSM Group predstavimo uz štandove zvučnih svetskih proizvođača.

This post is also available in: English (енглески)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *